Lichaamsbehandelingen

Bij Moments staat uw schoonheidsspecialiste voor u klaar. Voor een massage als de perfecte behandeling tegen stress en hoofdpijn. Maar ook als u een gladde huid wenst zonder overtollige haargroei. Met harsen verwijderen we alle ongewenste haren.

Lichaamsmassages

Bij schoonheidssalon Moments hebben we voor u ook korte en langere lichaamsmassages. Boek nu uw massage en geniet van een moment voor uzelf.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een weldadige massage voor een optimaal ontspannen gevoel. Met warme olie en hotstones wordt uw lichaam gemasseerd.

De hotstone massage staat bekend om zijn therapeutisch effect; de massage met verwarmde basaltstenen verlicht stress en werkt ontgiftend, ontspannend en afvoerend. Een hotstone massage heeft daarnaast ook de volgende werking:
• Verhoging en activering van de bloedtoevoer naar het spierweefsel
• Verhoging en activering van het lymfesysteem
• Vermindering en verdoving van zenuwpijnen
• Verbetert het spijsverteringsproces
• Brengt hormonen in balans
• Maakt blokkades los

Bekijk tarieven

 

Harsen

Heeft u last van ongewenste lichaamsbeharing? In onze schoonheidssalon verwijderen wij alle overtollige haren; snel, hygiënisch en langdurig.

Wij harsen met ‘clean and easy’; een hygiënische methode waarmee de warme hars via een roller op de huid wordt aangebracht. De hars wordt daarna met een strip van de huid verwijderd. De haren verdwijnen met haarzakjes en al zodat u langer een gladde en verzorgde huid hebt.

Bekijk tarieven