Knippen

Of u nu kort of lang haar hebt, als u het goed wilt laten knippen en verzorgen gaat u naar kapsalon Moments. Wij knippen dames maar zijn er ook voor de man! Zoekt u een dames- of herenkapper in Bovenkerk, Amstelveen? Neem dan contact met ons op!

Lang haar knippen of bijpunten

Lang haar blijft sterk en glanzend door het regelmatig te laten knippen of bijpunten. Een goede verzorging en het regelmatig laten knippen is belangrijk om lang haar mooi en gezond te houden. Want juist lang haar heeft veel te lijden en splijt of breekt sneller waardoor het glans verliest. Onder invloed van het weer en het stylen kan lang haar splijten of breken. Hierdoor glanst het minder, gaat het sneller klitten en beschadigt het nog verder.

Is een haarpunt eenmaal beschadigd, dan zal de haar steeds verder omhoog splijten. Zo’n haar kan zichzelf niet herstellen. Wel kunt u het ontstaan ervan beperken door goede producten te gebruiken die de vochtbalans op orde houden en uw haar beschermen. Maar als het haar beschadigd is met gespleten punten dan moet het geknipt worden.

U houdt uw lange haar mooi gezond als u het regelmatig laat bijpunten. Zo blijft uw haar sterk en glanzend. Een regelmatige knipbeurt is dus de beste bescherming voor uw haar, ook bij lang haar! Belt u ons om uw lange haar mooi te houden?

Kapsels voor mannen

Onze ervaren kapsters zijn bekend met trendy herenkapsels en stoere coupes voor mannen. Of u nu een kort kapsel wilt of liever wat langer, een zakelijke of juist een tijdloze uitstraling, elke man kan voor zijn kapsel bij ons terecht .

Bekijk tarieven