Kleuren

Een ander kleurtje in uw haar? Om uw haarkleur op te frissen of als nuances met highlights of lowlights? Met de juiste kleur haarverf wordt uw uitstraling jonger, frisser en sprankelender. Wij adviseren u als u uw haar wilt laten verven.

Haarverf, dekkend en niet schadelijk

De haarkleur die wij u adviseren, past bij uw gezicht en uw persoonlijke stijl. En vanzelfsprekend is de haarverf van heel goede kwaliteit, dekkend voor grijs haar en niet schadelijk.

Of u nu uw haar in een knalkleur wilt laten verven of juist wilt dat het niet te zien is dat uw haar geverfd is, bij Moments kan het. Belt u ons voor een afspraak?

Highlights en lowlights voor subtiele of juist opvallende kleurnuances

Highlights en lowlights zijn kleurnuances in het haar. De highlights zijn de lichtere accenten, de vroegere ‘coupe soleil’ en lowlights juist wat donkerder plukjes in het haar.

De kleurnuances kunt u subtiel of juist heel opvallend laten aanbrengen zoals zwarte lowlights bij hoogblond haar of hoogblonde highlights bij een donkerbruin kapsel. De highlights of lowlights kunnen met de folie- of kamtechniek worden aangebracht.

Wilt u ook een nieuwe, frisse coupe zonder dat u uw gehele haar moet laten verven? Of wilt u extra accenten in uw geverfde haar? Maak dan een afspraak of vraag ons om advies voor highlights of lowlights in uw kapsel.

Bekijk tarieven